Cinewall

Cinewall laten maken

Altijd al gedroomd van een eigen thuisbioscoop? Denk dan eens aan een cinewall (of cinema wall)! Dit is een wand waarin televisie, boxen en soms een elektrische haard zijn verwerkt. In veel cinewalls zijn ook vakken en lades te vinden voor kunst, accessoires en spullen die je netjes wilt opbergen. Een cinewall gaat daarnaast gepaard met een strakke uitstraling doordat snoeren en kabels volledig zijn weggewerkt. Een cinewall geeft in zijn geheel een zeer luxe en strakke afwerking van uw zitkamer.

Een cinewall is uniek

Een cinewall is uniek, een echte eye-catcher op maat. Sinds dat cinewalls steeds meer in trek zijn, zijn we bij MV-Inrichters ons gaan specialiseren in deze ambacht. Naast dat we dit heel goed kunnen is het ook erg leuk voor ons om te maken. Aangezien het eindresultaat altijd zorgt voor (zeer) tevreden klanten. Elke cinewall is uniek. Samen stellen we uw perfecte cinewall samen.

Een cinewall is vakwerk

Bent u helemaal weg van moderne meubels, strakke lijnen en luxe details? Dan is een cinewall echt iets voor u! Neem vrijblijvend contact met ons op om te vragen wat we voor u kunnen betekenen.

Proces Cinewall op maat laten maken

Stap 1: Locatie bepalen en frame maken
Stap 4: Verder dicht timmeren van het frame
Stap 2: Diepte maken in de kast voor de TV en de Haard
Stap 5: Aanbrengen stroomdraden
Stap 3: Frame dicht timmeren en lichtpunten aanbrengen
Stap 6: Afwerken, installeren TV, Haard en Soundbar

Schakel MV-Inrichters in voor een strak resultaat

Vind u bovenstaande stappen ingewikkeld, of geeft u het liever uit handen aan een professional? Schakel dan MV-Inrichters in. Wij hebben ruime ervaring met het maken van Cinewalls.

Overige foto’s van projecten uitgevoerd door MV-Inrichters

Vragen?

Wij helpen u verder! U kunt met ons in contact komen door het formulier hieronder in te vullen.


  KWALITEIT VOOROP

  Onze klanten over MV Inrichters:

  Frank van Rooij

  mvi-5-sterren-groen

  Zeer goed bedrijf komen afspraken 100% na en werken zeer netjes We hebben onze woning laten behangen en daarna alle wanden en plafonds laten sausen. Michel en zijn mannen werken zeer netjes en geven ook goed advies met betrekking tot het schilderwerk Mannen bedankt nog voor het mooie resultaat. 100% een aanrader 👍👍👍

  Frans Kok

  mvi-5-sterren-groen

  Heel fijn bedrijf. Afspraken worden keurig nagekomen en eventuele aanpassingen is totaal geen probleem. Duidelijke communicatie en zeer vriendelijk geholpen. Vakmanschap staat voorop en zeker oog voor detail. Keurige afwerking en top kwaliteit. Zeer goede aanrader als u kluswerk of een verbouwing in uw gedachten heeft.

  Vito Glasbergen

  mvi-5-sterren-groen

  Super goed en mooi geschilderd, onze pvc-vloer super netjes en strak. Komen hun afspraken zeer goed na, kortom 100% aan te bevelen.

  MEER REVIEWS LEZEN OF JOUW ERVARING DELEN?
  Direct contact?