Wanden schuren

Het vlak schuren van een muur is een behoorlijk karwei waarbij veel stof vrij komt. Vaak wordt een muur glad geschuurd als voorbereiding op de afwerking van de muur, zoals behang of een strakke verflaag. Het vlak maken van de muur is dan noodzakelijk voor een glad en strak eindresultaat. Bij MV Inrichters gaan we alleen voor het beste eindresultaat.

Wanden laten schuren

Wilt u uw muren laten schuren? MV Inrichters is professional op het gebied van wandbewerking en afwerking. We hebben ruime ervaring met het vlak maken en schuren van muren, ook wel flexen genoemd. Ervaren vakmannen met het juiste gereedschap zorgen voor een super strak eindresultaat. We nemen u graag de helse taak uit handen. Ook voor de afwerking, bijvoorbeeld met renovatiebehang, van muren kunt u bij ons terecht. Wij staan voor u klaar tot u volledig tevreden bent. Naast onze tevredenheidsgarantie bent u ervan verzekerd dat uw project wordt uitgevoerd tegen scherpe tarieven.

Het schuren is alleen mogelijk bij gestucte muren en reparatie van muren. Het is dus niet mogelijk voor muren met spachtelputz en gipsplaten.

Graag komen we bij u langs op locatie om uw wensen te bespreken en een offerte op maat op te stellen. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak.

Enkele voorbeelden

Vragen?

Wij helpen u verder! U kunt met ons in contact komen door het formulier hieronder in te vullen.


  Kosten muren laten schuren

  1
  Prijsindicatie€ 
  KWALITEIT VOOROP

  Onze klanten over MV Inrichters:

  Frank van Rooij

  mvi-5-sterren-groen

  Zeer goed bedrijf komen afspraken 100% na en werken zeer netjes We hebben onze woning laten behangen en daarna alle wanden en plafonds laten sausen. Michel en zijn mannen werken zeer netjes en geven ook goed advies met betrekking tot het schilderwerk Mannen bedankt nog voor het mooie resultaat. 100% een aanrader 👍👍👍

  Frans Kok

  mvi-5-sterren-groen

  Heel fijn bedrijf. Afspraken worden keurig nagekomen en eventuele aanpassingen is totaal geen probleem. Duidelijke communicatie en zeer vriendelijk geholpen. Vakmanschap staat voorop en zeker oog voor detail. Keurige afwerking en top kwaliteit. Zeer goede aanrader als u kluswerk of een verbouwing in uw gedachten heeft.

  Vito Glasbergen

  mvi-5-sterren-groen

  Super goed en mooi geschilderd, onze pvc-vloer super netjes en strak. Komen hun afspraken zeer goed na, kortom 100% aan te bevelen.

  MEER REVIEWS LEZEN OF JOUW ERVARING DELEN?
  Direct contact?