Renovlies behang (Vanaf €17,50 /m²)

Renovlies behang

Renovlies behang, ook wel renovlies of renovatievlies genoemd, is een super sterke overschilderbare behangsoort. Vaak wordt dit behang toegepast in oudere huizen, omdat het extra stevigheid geeft aan broze muren. Maar ook in nieuwbouw wordt renovlies behang vaak toegepast. Het renovlies behang is in elke gewenste kleur te sauzen. Bij MV Inrichters kunt u Renovlies laten behangen tegen aantrekkelijke tarieven. Bekijk de kosten voor het laten behangen van Renovlies.

Waarom Renovlies behang?

Met Renovlies behang heeft u een super strakke afwerking, mits goed bevestigd. Het behang heeft vele voordelen ten opzichte van stucwerk en andere behangsoorten.

De voordelen van Renovlies behang

 • Renovlies behang verstevigt de muur. Eventuele scheurtjes zijn dus niet alleen zichtbaar weggewerkt, het behang geeft ook stevigheid aan de muur. Ideaal voor wat oudere muren dus. In tegenstelling tot veel andere behangsoorten scheurt Renobehang niet.
 • Renovlies behang is goedkoper dan stucwerk, maar met hetzelfde strakke resultaat. Daarom wordt Renovlies behang ook vaak in nieuwbouw toegepast.
 • Renovlies behang is in elke gewenste kleur en muurverfsoort overschilderbaar.
 • Het behangen van Renovlies geeft veel minder troep en viezigheid dan stuccen.
 • Oneffenheden in de muur zijn weggewerkt. Geen lelijke schroefgaatjes, kleurverschillen en betonmuur meer.

Voordeel Private Label

Glasweefsellijm en renovlies van MV-Inrichters is speciaal geformuleerd om een sterke verbinding te creëren tussen het behang en de ondergrond, wat resulteert in een langdurige en hoogwaardige afwerking.

Renovlies behang van 150 gram biedt een uitstekende oplossing voor het verbergen van oneffenheden en scheuren in wanden, terwijl het tegelijkertijd zorgt voor een strakke en moderne uitstraling.

Schrobklasse 1

MV Inrichters, uw Renovlies behang specialist

MV Inrichters is dé Renovlies behang specialist en zorgt voor een super strakke afwerking van uw muren en/of plafonds. We werken netjes en naar uw wensen. Wilt u uw Renovlies laten behangen? Neem dan contact met ons op.

Wat zit er in de prijs van € 17,50-, m²  :

 • Aangebracht door Professionele behangers
 • Geverfd door onze eigen professionele schilders
 • Renovlies behang
 • Kitten langs plafond en deurkozijnen
 • Sausen in Ral 9010 / 9016

 

Kijk ook eens bij onze speciale PVC vloeren actie vanaf € 42,50,-  per m². (excl. Egaliseren, excl snijverlies)

 

Vul hieronder ons contact formulier in vanaf ( 100 m²) op basis van een lege woning , ons werkgebied is tot +/- 50 km vanaf onze showroom.

Vragen?

Wij helpen u verder! U kunt met ons in contact komen door het formulier hieronder in te vullen.


  0
  Inclusief glidden/sps/caparol/sigma/wijzotex producten
  0
  Exclusief materiaal in iedere gewenste kleur
  Prijsindicatie€ 

  Prijzen zijn gebaseerd op een minimale oppervlakte van 100m² en zijn exclusief 21% BTW.

  KWALITEIT VOOROP

  Onze klanten over MV Inrichters:

  Frank van Rooij

  mvi-5-sterren-groen

  Zeer goed bedrijf komen afspraken 100% na en werken zeer netjes We hebben onze woning laten behangen en daarna alle wanden en plafonds laten sausen. Michel en zijn mannen werken zeer netjes en geven ook goed advies met betrekking tot het schilderwerk Mannen bedankt nog voor het mooie resultaat. 100% een aanrader 👍👍👍

  Frans Kok

  mvi-5-sterren-groen

  Heel fijn bedrijf. Afspraken worden keurig nagekomen en eventuele aanpassingen is totaal geen probleem. Duidelijke communicatie en zeer vriendelijk geholpen. Vakmanschap staat voorop en zeker oog voor detail. Keurige afwerking en top kwaliteit. Zeer goede aanrader als u kluswerk of een verbouwing in uw gedachten heeft.

  Vito Glasbergen

  mvi-5-sterren-groen

  Super goed en mooi geschilderd, onze pvc-vloer super netjes en strak. Komen hun afspraken zeer goed na, kortom 100% aan te bevelen.

  MEER REVIEWS LEZEN OF JOUW ERVARING DELEN?
  Direct contact?