Vloerbedekking laten leggen

De sfeer in een ruimte wordt grotendeels bepaald door de vloerbedekking die je kiest. Kies bijvoorbeeld voor tapijt in een warme aardetint en je creëert een gezellige, geborgen sfeer. Tapijt is niet alleen sfeervol, maar heeft ook tal van voordelen voor in huis. Met de vele kleuren en structuren die er beschikbaar zijn, kun je elke gewenste sfeer realiseren.

Wilt u vloerbedekking laten leggen? Neem gerust contact met ons op. We maken voor u een offerte op maat.

Geluidsdempend

Tapijt is bovendien de perfecte geluiddemper in huis en kan ook ideaal worden gebruikt op de trap. Bij MV Inrichters hebben we bekende merken, waarmee we u kunnen helpen bij het uitzoeken van uw nieuwe tapijt. U bent van harte welkom in onze showroom om onze collectie te bekijken. Ons team staat klaar om u te helpen en te adviseren bij het vinden van uw droomtapijt.

Vloer laten leggen door MV Inrichters

MV Inrichters neemt u het leggen van uw vloerbedekking graag uit handen. Naast vloerbedekking, kunt u ons ook inzetten voor het leggen van een laminaat vloer en een PVC vloer. We hebben ervaring met uiteenlopende klussen, van grote bedrijfspanden tot kleinere kamers in particuliere woningen. Een vloer laten leggen kunt u het beste laten doen door de specialist. Soms is het het nodig om de vloer eerst te egaliseren zodat de PVC vloer of vloerbedekking beter tot zijn recht komt. We adviseren u graag over de beste keuze van het materiaalsoort in combinatie met de oppervlakte en het soort pand. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Kijk ook eens naar onze renovlies actie!

Stalen vloerbedekking

Vragen?

Wij helpen u verder! U kunt met ons in contact komen door het formulier hieronder in te vullen.


  1
  Prijzen zijn excl. btw. (standaard 4 meter breed) Prijs per strekkende meter.
  Prijsindicatie vanaf:€ 
  KWALITEIT VOOROP

  Onze klanten over MV Inrichters:

  Frank van Rooij

  mvi-5-sterren-groen

  Zeer goed bedrijf komen afspraken 100% na en werken zeer netjes We hebben onze woning laten behangen en daarna alle wanden en plafonds laten sausen. Michel en zijn mannen werken zeer netjes en geven ook goed advies met betrekking tot het schilderwerk Mannen bedankt nog voor het mooie resultaat. 100% een aanrader 👍👍👍

  Frans Kok

  mvi-5-sterren-groen

  Heel fijn bedrijf. Afspraken worden keurig nagekomen en eventuele aanpassingen is totaal geen probleem. Duidelijke communicatie en zeer vriendelijk geholpen. Vakmanschap staat voorop en zeker oog voor detail. Keurige afwerking en top kwaliteit. Zeer goede aanrader als u kluswerk of een verbouwing in uw gedachten heeft.

  Vito Glasbergen

  mvi-5-sterren-groen

  Super goed en mooi geschilderd, onze pvc-vloer super netjes en strak. Komen hun afspraken zeer goed na, kortom 100% aan te bevelen.

  MEER REVIEWS LEZEN OF JOUW ERVARING DELEN?
  Direct contact?