Wanden laten stucen

Heeft u een oude muur met diverse scheuren, onregelmatigheden of beschadigingen? Of juist een nieuw gemetseld muurtje dat nog glad gemaakt moet worden. Denk er dan eens aan om jouw wanden te laten stucen door een echte vakman. Naast dat er expertise nodig is voor het mooi stucen van een muur is het ook nog erg fysiek zwaar werk.

Wanden laten stucen

Een mooi eindresultaat is niet vanzelfsprekend. Het laten stucen van uw wanden is een klus voor de ervaren stukadoor. Kies een ervaren vakman om uw wanden te laten stucen voor een écht strak eindresultaat.

Voor stuc klussen rekenen wij altijd per vierkante meter. Daarnaast is het bij stuc klussen ook belangrijk om te weten hoe dik er gestuct moet worden. Soms is de stukadoor klaar met een paar milimeter en af en toe zal er ook centimeters dik gestuct moeten worden. Wij komen daarom ook graag langs om de klus op te nemen. Zodat u achteraf ook niet verrast wordt met hoge prijzen.

Graag komen we bij u langs op locatie om uw wensen te bespreken en een offerte op maat op te stellen. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak.

Enkele voorbeelden

Vragen?

Wij helpen u verder! U kunt met ons in contact komen door het formulier hieronder in te vullen.


  10
  Prijsindicatie€ 
  KWALITEIT VOOROP

  Onze klanten over MV Inrichters:

  Frank van Rooij

  mvi-5-sterren-groen

  Zeer goed bedrijf komen afspraken 100% na en werken zeer netjes We hebben onze woning laten behangen en daarna alle wanden en plafonds laten sausen. Michel en zijn mannen werken zeer netjes en geven ook goed advies met betrekking tot het schilderwerk Mannen bedankt nog voor het mooie resultaat. 100% een aanrader 👍👍👍

  Frans Kok

  mvi-5-sterren-groen

  Heel fijn bedrijf. Afspraken worden keurig nagekomen en eventuele aanpassingen is totaal geen probleem. Duidelijke communicatie en zeer vriendelijk geholpen. Vakmanschap staat voorop en zeker oog voor detail. Keurige afwerking en top kwaliteit. Zeer goede aanrader als u kluswerk of een verbouwing in uw gedachten heeft.

  Vito Glasbergen

  mvi-5-sterren-groen

  Super goed en mooi geschilderd, onze pvc-vloer super netjes en strak. Komen hun afspraken zeer goed na, kortom 100% aan te bevelen.

  MEER REVIEWS LEZEN OF JOUW ERVARING DELEN?
  Direct contact?