Inrichting (nieuwbouw)

Totaalpakket voor nieuwbouwprojecten:
Renovlies
PVC Vloer
Plinten plaatsen
Trap schilderen
Sauzen of spuiten

KWALITEIT VOOROP

MV Inrichters totaalpakket voor nieuwbouwprojecten

MV Inrichters is inzetbaar voor nieuwbouwprojecten opdrachten voor nieuwbouw woningen. Ons team van ervaren vaklui biedt verschillende diensten en heeft ruime ervaring met uiteenlopende nieuwbouwprojecten. We zijn multi inzetbaar om iedere woning te voorzien van nette afwerking.

Of het nu gaat om vloeren leggen, afwerken met plinten, trappen schilderen of plafonds sauzen, we zijn u graag van dienst om uw nieuwbouwproject de finishing touch te geven. Neem contact met ons op over de mogelijkheden of kom langs bij ons in de showroom in Zoetermeer.

Onze diensten voor nieuwbouwprojecten

Ons team van vakmensen is in te zetten voor uiteenlopende diensten om nieuwbouw woningen en bedrijfsruimte af te werken. Uw nieuwbouwproject verdient de beste afwerking, uitgevoerd op vakkundige wijze. We focussen altijd op een zo efficiënt mogelijke aanpak met een net eindresultaat. U kunt MV Inrichters onder andere vragen voor:

Afspraak Inplannen
werkgebeid-mvi-regiozuidholland

Nieuwbouw totaalpakket in de regio Zuid-Holland

Wij hebben bij bijna alle nieuwbouwprojecten in Zuid Holland wel 1 of meerdere woningen voorzien van ons nieuwbouw totaalpakket. Dit bestaat uit Renovlies, PVC, plinten en de trappen schilderen.

Ervaren Vakmannen

Wij verstaan ons vak en leveren professioneel werk.

Tevredenheidsgarantie

Wij staan voor u klaar tot u volledig tevreden bent over het resultaat.

Scherp Geprijsd

Wij verzorgen uw project tegen een scherp tarief.

PVC vloer voor nieuwbouw projecten

Een PVC vloer is ideaal voor nieuwbouw. Het is vaak goedkoper dan laminaat, heeft dezelfde uitstraling als een houten vloer, is duurzamer en onderhoudsvriendelijker. De vloer maakt een nieuwbouw ruimte huiselijker en geeft de ruimte direct meer uitstraling. Een koper zal zijn inboedel in de ruimte kunnen visualiseren dankzij de PVC vloer. MV Inrichters heeft ruime ervaring met het plaatsen van vloeren bij nieuwbouwprojecten. We adviseren u graag over de diverse opties en stijlen.

 

Plinten plaatsen

Bij een nieuwe vloer in een woning hoort een nette afwerking. We verzorgen de plintafwerking, passend bij de vloer en geheel naar uw keuze. Een nette plintafwerking maakt de vloer compleet. Voor de vloerplinten hebben we diverse keuzes beschikbaar. Benieuwd naar de opties? We laten het u graag zien in onze showroom! Neem gerust contact met ons op voor een afspraak.

Behangen/Renovlies

Professioneel behangen wanden door MV inrichters geven een duurzaam resultaat en de uitstraling die u graag wilt. Met behang of Renovlies kunt u alle kanten op: ideaal voor nieuwbouwwoningen. Renovlies, vinylbehang, effen, in patroon, kleur of juist neutraal? Wij denken graag met u mee over de beste optie. U bent van harte welkom om de opties te bekijken bij ons in de showroom in Zoetermeer.

 

Trap nieuwbouw verven

Onze vakschilders zijn beschikbaar voor het schilderen van trappen bij nieuwbouwprojecten. Een trap verven en beschermen is noodzakelijk omdat het veel te voortduren krijgt. De verflagen bieden een goede bescherming tegen krassen en stoten. Ons team vakschilders werken trappen af met speciale trap lak voor extra bescherming.

 

Plafond sauzen of spuiten

Net sauswerk of spuitwerk van het plafond maakt het verschil voor iedere ruimte. Onze vakmensen zorgen voor het beste verfwerk met oog voor een nette afwerking. We hebben ruime ervaring met het spuiten of sauzen van plafonds en beschikken over de juiste materialen en gereedschappen om de klus te klaren. Alles voor het beste eindresultaat.

Kun jij onze hulp gebruiken?

Bezoek onze showroom voor een offerte op maat. Daarna komen wij op afspraak bij u op locatie inmeten.

KWALITEIT VOOROP

Onze klanten over MV Inrichters:

Frank van Rooij

mvi-5-sterren-groen

Zeer goed bedrijf komen afspraken 100% na en werken zeer netjes We hebben onze woning laten behangen en daarna alle wanden en plafonds laten sausen. Michel en zijn mannen werken zeer netjes en geven ook goed advies met betrekking tot het schilderwerk Mannen bedankt nog voor het mooie resultaat. 100% een aanrader 👍👍👍

Frans Kok

mvi-5-sterren-groen

Heel fijn bedrijf. Afspraken worden keurig nagekomen en eventuele aanpassingen is totaal geen probleem. Duidelijke communicatie en zeer vriendelijk geholpen. Vakmanschap staat voorop en zeker oog voor detail. Keurige afwerking en top kwaliteit. Zeer goede aanrader als u kluswerk of een verbouwing in uw gedachten heeft.

Vito Glasbergen

mvi-5-sterren-groen

Super goed en mooi geschilderd, onze pvc-vloer super netjes en strak. Komen hun afspraken zeer goed na, kortom 100% aan te bevelen.

MEER REVIEWS LEZEN OF JOUW ERVARING DELEN?

Neem contact met mij op

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.


    Direct contact?