Renovatie

Renovatie van bestaande bouw:
Badkamer
Sloopwerkzaamheden
Cinewall
En nog veel meer!

KWALITEIT VOOROP

MV Inrichters is ook in te schakelen voor uw renovatieklus

Naast dat wij nieuwbouwwoningen aanpakken, zijn wij ook inzetbaar voor al uw renovatieklussen. Ons team van ervaren vaklui biedt verschillende diensten en heeft ruime ervaring met uiteenlopende klussen. We zijn multi inzetbaar om iedere woning te voorzien van nette afwerking.

Of het nu gaat om sloopwerkzaamheden, stucwerk, badkamerverbouwingen of het maken van een cinewall, we zijn u graag van dienst om uw klus de finishing touch te geven. Neem contact met ons op over de mogelijkheden of kom langs bij ons in de showroom in Zoetermeer.

Onze vakmensen verzorgen de beste afwerking

Ons team van vakmensen is in te zetten voor uiteenlopende diensten om bestaande woning of bedrijfsruimte af te werken. Uw project verdient de beste afwerking, uitgevoerd op vakkundige wijze. We focussen altijd op een zo efficiënt
mogelijke aanpak met een net eindresultaat.

Afspraak Inplannen

Ervaren Vakmannen

Wij verstaan ons vak en leveren professioneel werk.

Tevredenheidsgarantie

Wij staan voor u klaar tot u volledig tevreden bent over het resultaat.

Scherp Geprijsd

Wij verzorgen uw project tegen een scherp tarief.

Kun jij onze hulp gebruiken?

Bezoek onze showroom voor een offerte op maat. Daarna komen wij op afspraak bij u op locatie inmeten.

KWALITEIT VOOROP

Onze klanten over MV Inrichters:

Frank van Rooij

mvi-5-sterren-groen

Zeer goed bedrijf komen afspraken 100% na en werken zeer netjes We hebben onze woning laten behangen en daarna alle wanden en plafonds laten sausen. Michel en zijn mannen werken zeer netjes en geven ook goed advies met betrekking tot het schilderwerk Mannen bedankt nog voor het mooie resultaat. 100% een aanrader 👍👍👍

Frans Kok

mvi-5-sterren-groen

Heel fijn bedrijf. Afspraken worden keurig nagekomen en eventuele aanpassingen is totaal geen probleem. Duidelijke communicatie en zeer vriendelijk geholpen. Vakmanschap staat voorop en zeker oog voor detail. Keurige afwerking en top kwaliteit. Zeer goede aanrader als u kluswerk of een verbouwing in uw gedachten heeft.

Vito Glasbergen

mvi-5-sterren-groen

Super goed en mooi geschilderd, onze pvc-vloer super netjes en strak. Komen hun afspraken zeer goed na, kortom 100% aan te bevelen.

MEER REVIEWS LEZEN OF JOUW ERVARING DELEN?

Neem contact met mij op

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.


    Direct contact?