Contact

Naast Renovlies en Sauzen, plaatsen wij ook vloeren en bekleden wij trappen. Voor alles op het gebied van inrichting van uw nieuwbouw of bestaande bouw bent u bij 

 

MV Inrichters aan het juiste adres!

Bezoek showroom op afspraak, indien mogelijk, graag met bouwtekeningen!

U kunt met ons in contact komen door het formulier hiernaast in te vullen. Ook kunt u gebruik maken van de volgende mogelijkheden:

079 20 33 232

Even bellen?

info@mvinrichters.nl

Stuur ons een mailtje.

Aluminiumstraat 10.8

2718RA Zoetermeer (Bezoeken showroom alleen mogelijk op afspraak!


  KWALITEIT VOOROP

  Onze klanten over MV Inrichters:

  Frank van Rooij

  mvi-5-sterren-groen

  Zeer goed bedrijf komen afspraken 100% na en werken zeer netjes We hebben onze woning laten behangen en daarna alle wanden en plafonds laten sausen. Michel en zijn mannen werken zeer netjes en geven ook goed advies met betrekking tot het schilderwerk Mannen bedankt nog voor het mooie resultaat. 100% een aanrader 👍👍👍

  Frans Kok

  mvi-5-sterren-groen

  Heel fijn bedrijf. Afspraken worden keurig nagekomen en eventuele aanpassingen is totaal geen probleem. Duidelijke communicatie en zeer vriendelijk geholpen. Vakmanschap staat voorop en zeker oog voor detail. Keurige afwerking en top kwaliteit. Zeer goede aanrader als u kluswerk of een verbouwing in uw gedachten heeft.

  Vito Glasbergen

  mvi-5-sterren-groen

  Super goed en mooi geschilderd, onze pvc-vloer super netjes en strak. Komen hun afspraken zeer goed na, kortom 100% aan te bevelen.

  MEER REVIEWS LEZEN OF JOUW ERVARING DELEN?
  Showroom-MV-Inrichters
  Direct contact?