Plinten laten plaatsen

Het plaatsen van plinten is een nauwkeurige klus die het strakke eindresultaat van uw vloer beïnvloedt. Daarom extra belangrijk dat de plinten netjes worden geplaatst. Daarnaast is er meestal vakgereedschap nodig die ervoor zorgt dat uw plinten precies passen.

Plinten laten leggen door MV Inrichters

MV Inrichters plaatst plinten en indien gewenst, kunnen wij uw plinten ook afkitten en schilderen. Standaard werken wij met blokplinten met een dikte van 12 mm waarvoor we een prijs berekenen per strekkende meter. Heeft u een andere dikte nodig? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Als ervaren vloerlegger, verzorgen wij graag uw plinten. Daarnaast zijn we ook in te zetten voor het laten leggen van uw vloer of het egaliseren van uw vloer. Bekijk onze andere diensten.

MV Inrichters, ook voor het schilderen en afkitten van uw plinten

Het schilderen van plinten doen we standaard in de kleur RAL 9010. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een andere kleur. We adviseren u graag over de mogelijkheden.

Kosten plinten laten plaatsen

Onze prijzen gelden standaard voor blokplinten met een dikte van 16 milimeter. Liever een andere dikte plinten? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. We maken graag een offerte voor u op maat.

Enkele voorbeelden

Vragen?

Wij helpen u verder! U kunt met ons in contact komen door het formulier hieronder in te vullen.


  0
  Aantal meter
  0
  Aantal meter
  0
  Aantal meter
  Prijsindicatie€ 
  KWALITEIT VOOROP

  Onze klanten over MV Inrichters:

  Frank van Rooij

  mvi-5-sterren-groen

  Zeer goed bedrijf komen afspraken 100% na en werken zeer netjes We hebben onze woning laten behangen en daarna alle wanden en plafonds laten sausen. Michel en zijn mannen werken zeer netjes en geven ook goed advies met betrekking tot het schilderwerk Mannen bedankt nog voor het mooie resultaat. 100% een aanrader 👍👍👍

  Frans Kok

  mvi-5-sterren-groen

  Heel fijn bedrijf. Afspraken worden keurig nagekomen en eventuele aanpassingen is totaal geen probleem. Duidelijke communicatie en zeer vriendelijk geholpen. Vakmanschap staat voorop en zeker oog voor detail. Keurige afwerking en top kwaliteit. Zeer goede aanrader als u kluswerk of een verbouwing in uw gedachten heeft.

  Vito Glasbergen

  mvi-5-sterren-groen

  Super goed en mooi geschilderd, onze pvc-vloer super netjes en strak. Komen hun afspraken zeer goed na, kortom 100% aan te bevelen.

  MEER REVIEWS LEZEN OF JOUW ERVARING DELEN?
  Direct contact?