Vloer laten egaliseren

Een mooie egale vloer is een belangrijke stap in de voorbereiding voor de vloerbedekking. Welk materiaal vloer u ook heeft en welke vloerbedekking u ook kiest, een egale vloer als uitgangspositie is een must.

Uw vloer egaliseren is een grote klus waar u, mist juist uitgevoerd, veel profijt van kunt hebben. Echter, gebeurt het vaker dat doe-het-zelf klussers geen volledig vlakke vloer maken met scheuren en vochtproblemen als gevolg. Het is dan ook aan te raden om een ervaren specialist in te schakelen om problemen in de toekomst te voorkomen.

MV Inrichters heeft ruime ervaring met het egaliseren van vloeren. Zowel het egaliseren met cement zand als een anhydriet vloer egaliseren. Met onze uitgebreide kennis van diverse soorten vloeren en het juiste gereedschap, kunnen we bij iedere klus een prachtig eindresultaat opleveren. Neem gerust contact met ons op en wij adviseren u graag.

Anhydriet vloer egaliseren

Anhydriet is een gietvloer die vaak wordt ingezet bij grotere oppervlakten. Het materiaal is gipsachtig waardoor het nog wel een bewerking nodig heeft voor de volgende laag, bijvoorbeeld een lijmlaag. Neem contact op met MV Inrichters voor het egaliseren van uw anhydriet vloer.

1
Bij een dikte van 2-3mm. Prijzen gelden voor anhydriet en zand cement vloeren.
Prijsindicatie€ 

Voordelen van uw vloer laten egaliseren

Mits goed aangelegd, kunt u genieten van de vele voordelen van een strakke, egale vloer. Om problemen en scheuren in de vloer te voorkomen, adviseren we u om uw vloer te laten egaliseren. De voordelen van een goed geëgaliseerde vloer:

 • Uitstekende uitgangspositie voor ieder soort vloerbedekking.
 • Betere aanhechting voor de nieuwe vloerbedekking en dus een strakker en duurzamer resultaat.
 • Betere aanhechting met de lijm van de nieuwe vloerbedekking, bijvoorbeeld een nieuwe PVC vloer.
 • Aanzienlijk minder kans op vochtproblemen en schimmels.
 • En dat betekent ook een langere levensduur van uw vloerbedekking.
 • Een strakke vloer oogt mooier.
 • Betere afwatering in bijvoorbeeld de badkamer of een spoelkeuken.
 • Makkelijker schoon te houden zonder dat er water blijft liggen na het dweilen.

 

Egaliseren vloer kosten

Bereken hiernaast uw prijsindicatie voor het laten egaliseren van uw vloer door MV Inrichters. Prijzen zijn per vierkante meter bij een dikte van 2 tot 3 millimeter. De prijzen gelden voor zowel egaliseren met zandcement als met andydriet.

Vragen?

Wij helpen u verder! U kunt met ons in contact komen door het formulier hieronder in te vullen.


  KWALITEIT VOOROP

  Onze klanten over MV Inrichters:

  Frank van Rooij

  mvi-5-sterren-groen

  Zeer goed bedrijf komen afspraken 100% na en werken zeer netjes We hebben onze woning laten behangen en daarna alle wanden en plafonds laten sausen. Michel en zijn mannen werken zeer netjes en geven ook goed advies met betrekking tot het schilderwerk Mannen bedankt nog voor het mooie resultaat. 100% een aanrader 👍👍👍

  Frans Kok

  mvi-5-sterren-groen

  Heel fijn bedrijf. Afspraken worden keurig nagekomen en eventuele aanpassingen is totaal geen probleem. Duidelijke communicatie en zeer vriendelijk geholpen. Vakmanschap staat voorop en zeker oog voor detail. Keurige afwerking en top kwaliteit. Zeer goede aanrader als u kluswerk of een verbouwing in uw gedachten heeft.

  Vito Glasbergen

  mvi-5-sterren-groen

  Super goed en mooi geschilderd, onze pvc-vloer super netjes en strak. Komen hun afspraken zeer goed na, kortom 100% aan te bevelen.

  MEER REVIEWS LEZEN OF JOUW ERVARING DELEN?
  Direct contact?