Plafond sauzen

Een plafond sauzen is een fysiek zware klus. De klus vraagt veel van uw schouders en rug. Daarnaast is er specifiek gereedschap nodig om veilig en efficiënt uw plafond te kunnen sauzen. Het spuiten of sauzen van een plafond wordt dan ook vaak gedaan door een vakspecialist.

 

Naast het spuiten van plafonds, spuiten wij ook zolderkappen.

Plafond laten schilderen of spuiten

Een strak eindresultaat is niet vanzelfsprekend. Het laten schilderen van uw plafond is een klus voor de ervaren schilders. Kies een ervaren vakman om uw plafond te laten schilderen voor een écht strak eindresultaat.

Plafond laten verven door MV Inrichters

MV Inrichters neemt u graag de klus uit handen. Wilt u uw plafond laten verven, neem dan contact met ons op. We hebben ruime ervaring met het sauzen van plafonds en beschikken over de juiste materialen en gereedschappen om de klus te klaren. Onze focus ligt op de nette afwerking. We zetten alles op een strak resultaat. Neem contact met ons op om uw plafond te laten verven!

Plafond sauzen kosten

Voor verfklussen rekenen we per vierkante meter. Onze prijzen verschillen per soort plafond. Zo is bijvoorbeeld de prijs voor het laten schilderen van spack plafonds iets hoger en rekenen we een meerprijs voor afwijkende kleuren. Onze prijsindicaties gelden voor de kleuren RAL9016 en RAL9010.

Voor

Na

Ander project

1
Prijsindicatie€ 
1
Prijsindicatie€ 

Vragen?

Wij helpen u verder! U kunt met ons in contact komen door het formulier hieronder in te vullen.


  KWALITEIT VOOROP

  Onze klanten over MV Inrichters:

  Frank van Rooij

  mvi-5-sterren-groen

  Zeer goed bedrijf komen afspraken 100% na en werken zeer netjes We hebben onze woning laten behangen en daarna alle wanden en plafonds laten sausen. Michel en zijn mannen werken zeer netjes en geven ook goed advies met betrekking tot het schilderwerk Mannen bedankt nog voor het mooie resultaat. 100% een aanrader 👍👍👍

  Frans Kok

  mvi-5-sterren-groen

  Heel fijn bedrijf. Afspraken worden keurig nagekomen en eventuele aanpassingen is totaal geen probleem. Duidelijke communicatie en zeer vriendelijk geholpen. Vakmanschap staat voorop en zeker oog voor detail. Keurige afwerking en top kwaliteit. Zeer goede aanrader als u kluswerk of een verbouwing in uw gedachten heeft.

  Vito Glasbergen

  mvi-5-sterren-groen

  Super goed en mooi geschilderd, onze pvc-vloer super netjes en strak. Komen hun afspraken zeer goed na, kortom 100% aan te bevelen.

  MEER REVIEWS LEZEN OF JOUW ERVARING DELEN?
  Direct contact?