PVC vloer laten leggen

PVC Vloer laten leggen

Een PVC vloer leggen is een behoorlijke klus. Het is belangrijk dat de vloer in één keer strak ligt zodat er niet later problemen ontstaan. Als ervaren vloerspecialist adviseren wij u graag over de mogelijkheden van een PVC vloer. Wilt u een PVC vloer laten leggen? Neem gerust contact met ons op. We maken voor u een offerte op maat.

PVC vloeren

Een PVC vloer is een houtvrije parketvloer met vele voordelen. Zo geeft de vloer aanzienlijk minder contactgeluid dan bij houten vloeren. De meeste PVC vloeren zijn voorzien van een toplaag die de vloer beschermd waardoor het oppervlak makkelijk te onderhouden is. De vloer heeft een echte houtnerf en is dan ook niet of nauwelijks te onderscheiden van echte houten vloeren.

Vloer laten leggen door MV Inrichters

MV Inrichters neemt u het leggen van uw vloer graag uit handen. Naast PVC vloeren, kunt u ons ook inzetten voor het leggen van een laminaat vloer en een klik PVC vloer. We hebben ervaring met uiteenlopende klussen, van grote bedrijfspanden tot kleinere kamers in particuliere woningen. Een vloer laten leggen kunt u het beste laten doen door de specialist. Soms is het het nodig om de vloer eerst te egaliseren zodat de PVC vloer of houten vloer beter tot zijn recht komt. We adviseren u graag over de beste keuze van het materiaalsoort in combinatie met de oppervlakte en het soort pand. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Laminaat laten leggen, de kosten per m2

Bereken hiernaast uw prijsindicatie voor het laminaat laten leggen door MV Inrichters. De kosten zijn per vierkante meter. We komen graag bij u langs op locatie om uw wensen te bespreken en een offerte op maat voor u op te stellen.

 

Ook los verkrijgbaar

Gaat u liever zelf aan de slag met het leggen van een vloer, maar wilt u wel profiteren van scherpe inkoopprijzen? Dat kan ook bij MV Inrichters.

Zoek bij ons in de showroom de vloer uit die u wilt en wij bestellen het bij één van onze leveranciers. Hierdoor weet u zeker dat u de juiste soort vloer met de goede kleur inkoopt.

Wij kunnen de volgende merken inkopen:

  • Hebeta
  • MFlor
  • Belakos
  • Parador
  • Viva floors
  • Ambiant
  • Saffier
  • VTwonen

 

Prijzen voor PVC-Vloeren zijn vanaf €24,75 per m². (excl. btw)

 

Kijk ook eens naar onze renovlies actie!

Offerte aanvragen?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op!


  Enkele voorbeelden

  1
  Prijsindicatie€ 
  KWALITEIT VOOROP

  Onze klanten over MV Inrichters:

  Frank van Rooij

  mvi-5-sterren-groen

  Zeer goed bedrijf komen afspraken 100% na en werken zeer netjes We hebben onze woning laten behangen en daarna alle wanden en plafonds laten sausen. Michel en zijn mannen werken zeer netjes en geven ook goed advies met betrekking tot het schilderwerk Mannen bedankt nog voor het mooie resultaat. 100% een aanrader 👍👍👍

  Frans Kok

  mvi-5-sterren-groen

  Heel fijn bedrijf. Afspraken worden keurig nagekomen en eventuele aanpassingen is totaal geen probleem. Duidelijke communicatie en zeer vriendelijk geholpen. Vakmanschap staat voorop en zeker oog voor detail. Keurige afwerking en top kwaliteit. Zeer goede aanrader als u kluswerk of een verbouwing in uw gedachten heeft.

  Vito Glasbergen

  mvi-5-sterren-groen

  Super goed en mooi geschilderd, onze pvc-vloer super netjes en strak. Komen hun afspraken zeer goed na, kortom 100% aan te bevelen.

  MEER REVIEWS LEZEN OF JOUW ERVARING DELEN?
  Direct contact?