Trap laten schilderen

Een trap schilderen is een behoorlijke klus. Het oppervlak van een trap krijgt een hoop te verduren en heeft dus een sterke lak nodig. Vooral de liggende delen moeten goed beschermd worden tegen krassen en stoten. Met een goed aangebrachte en sterke laklaag voorkomt u de meeste beschadigingen. Uw trap laten schilderen door een professional voorkomt dus dat u zelf uw trap vaker moet schilderen.

Trap laten verven door MV Inrichters

MV Inrichters heeft ruime ervaring met het verven van trappen. We beschikken over het juiste gereedschap om de klus te klaren. Uw trap laten verven is een investering op de lange termijn. Een duurzame laklaag die op de juiste manier aangebracht is, gaat veel langer mee.

Trap verven met traplak

Een trap heeft veel te doorstaan en zal relatief makkelijk beschadigen. Daarom is het van belang dat een trap extra goed wordt gelakt. Of het nu gaat om een houten trap of een trap van ander materiaal, de aanhechting moet super sterk zijn voor optimaal resultaat.

Voor de beste aanhechting van de verf en de minste kans op beschadigingen in de toekomst, schuren we de trap grondig en brengen we eerst een sterke grondlak aan. Dit zorgt voor een uitstekende hechting met de traplak. Een traplak is een lak speciaal voor trappen die doorgaans veel sterker is dan normale lak. Zo’n traplak is een extra sterke beschermlaag die de meeste beschadigingen op het oppervlak van de trap voorkomt.

Naast het schilderen van een trap, kunt u ook het vloer egaliseren, vloer leggen, plinten plaatsen, muur schuren, Renovlies behangen en plafond sauzen aan ons overlaten.

Trap bekleden met PVC

Naast het schilderen van uw trap, kunnen wij uw trap ook bekleden met PVC vloerdelen. Deze trapbekleding is ideaal voor trappen die wat minder mooi zijn. Een soort traprenovatie dus. PVC als trapbekleding geeft een strakke afwerking en is stootvast.

Kosten trap laten schilderen

Bereken hier uw prijs voor het laten schilderen van uw trap door MV Inrichters. Het schilderen doen we standaard in de kleur RAL 9010. Uiteraard kunt u ook een andere kleur kiezen. We adviseren u graag over de mogelijkheden. Neem contact met ons op!

Enkele voorbeelden

Vragen?

Wij helpen u verder! U kunt met ons in contact komen door het formulier hieronder in te vullen.


  Per trap
  Vanaf €625
  KWALITEIT VOOROP

  Onze klanten over MV Inrichters:

  Frank van Rooij

  mvi-5-sterren-groen

  Zeer goed bedrijf komen afspraken 100% na en werken zeer netjes We hebben onze woning laten behangen en daarna alle wanden en plafonds laten sausen. Michel en zijn mannen werken zeer netjes en geven ook goed advies met betrekking tot het schilderwerk Mannen bedankt nog voor het mooie resultaat. 100% een aanrader 👍👍👍

  Frans Kok

  mvi-5-sterren-groen

  Heel fijn bedrijf. Afspraken worden keurig nagekomen en eventuele aanpassingen is totaal geen probleem. Duidelijke communicatie en zeer vriendelijk geholpen. Vakmanschap staat voorop en zeker oog voor detail. Keurige afwerking en top kwaliteit. Zeer goede aanrader als u kluswerk of een verbouwing in uw gedachten heeft.

  Vito Glasbergen

  mvi-5-sterren-groen

  Super goed en mooi geschilderd, onze pvc-vloer super netjes en strak. Komen hun afspraken zeer goed na, kortom 100% aan te bevelen.

  MEER REVIEWS LEZEN OF JOUW ERVARING DELEN?
  Direct contact?