Trap bekleden met PVC

Bent u op zoek naar een echte vakman die jouw trap kan bekleden met PVC? Dan zit je bij MV Inrichters goed. Schakel de vakman in voor een mooie afwerking en een hoge kwaliteit. Door het bekleden van een (oude) trap met PVC ziet deze er in mum van tijd weer nieuw uit.

Voordelen van PVC

De voordelen van PVC zijn talrijk, wat verklaart waarom het steeds vaker wordt gebruikt in de bouw. Het grootste voordeel van dit materiaal is dat het weinig onderhoud vereist. In tegenstelling tot andere materialen hoeft u het niet na een paar jaar te schuren en opnieuw te schilderen of regelmatig te oliën om de kleur te behouden. Bovendien is PVC zeer veelzijdig en biedt het een brede keuze aan kleuren en stijlen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een houtlook om te profiteren van de voordelen van PVC en de uitstraling van echt hout, of juist een betonlook die perfect past in een modern interieur. De belangrijkste voordelen van PVC op een rijtje:

 • PVC is een duurzaam en slijtvast materiaal.
 • Het vereist weinig onderhoud.
 • Er zijn diverse stijlen en kleuren beschikbaar.

 

Kosten trap bekleden met PVC

Het verschilt per trap hoeveel wij rekenen per trede. Dit heeft te maken met het feit dat elke trap anders is. Zo kan deze open of gesloten zijn en recht of in een bocht. Wilt u een prijsindicatie ontvangen van ons? Neem dan contact op!

Naast het bekleden van een trap met PVC, kunt u ook het vloer egaliseren, vloer leggen, plinten plaatsen, muur schuren, Renovlies behangen en plafond sauzen aan ons overlaten.

Enkele voorbeelden

Vragen?

Wij helpen u verder! U kunt met ons in contact komen door het formulier hieronder in te vullen.


  KWALITEIT VOOROP

  Onze klanten over MV Inrichters:

  Frank van Rooij

  mvi-5-sterren-groen

  Zeer goed bedrijf komen afspraken 100% na en werken zeer netjes We hebben onze woning laten behangen en daarna alle wanden en plafonds laten sausen. Michel en zijn mannen werken zeer netjes en geven ook goed advies met betrekking tot het schilderwerk Mannen bedankt nog voor het mooie resultaat. 100% een aanrader 👍👍👍

  Frans Kok

  mvi-5-sterren-groen

  Heel fijn bedrijf. Afspraken worden keurig nagekomen en eventuele aanpassingen is totaal geen probleem. Duidelijke communicatie en zeer vriendelijk geholpen. Vakmanschap staat voorop en zeker oog voor detail. Keurige afwerking en top kwaliteit. Zeer goede aanrader als u kluswerk of een verbouwing in uw gedachten heeft.

  Vito Glasbergen

  mvi-5-sterren-groen

  Super goed en mooi geschilderd, onze pvc-vloer super netjes en strak. Komen hun afspraken zeer goed na, kortom 100% aan te bevelen.

  MEER REVIEWS LEZEN OF JOUW ERVARING DELEN?
  Direct contact?