Over ons

MV Inrichters is specialist in de afwerking van wanden en vloeren. Met ruim 15 jaar ervaring in het vak is ons familiebedrijf in Zoetermeer inmiddels uitgegroeid tot een team van ervaren vaklui.

We werken voor nieuwbouwprojecten en particuliere woningen, van Renovlies behang tot PVC-vloeren leggen. MV Inrichters is multi-inzetbaar en denkt met u mee.
Om welke klus het ook gaat, We zorgen voor de beste afwerking en bieden 100% tevredenheidsgarantie.

In onze showroom in Zoetermeer voorzien we u graag van advies. Dankzij onze ruime ervaring in diverse branches en projecten, voelen we snel aan wat de belangrijkste interieur doelen zijn.
In onze showroom adviseren wij u graag over verschillende stijlen, trends, kleuren en materialen. Kom langs in onze 170m2 showroom. We laten u graag de mogelijkheden zien!

Kijk ook eens bij onze aanbieding van :

– Renovliesbehang 

– Pvc vloeren

Of kijk eens op onze projecten pagina. Hier kunt u zien wat u van ons kan verwachten en hoe het afwerkingsniveau is van onze specialisten.

Wij hopen u snel te mogen ontvangen in onze showroom en samen de mooiste inrichting bij u te realiseren.

Met vriendelijke groet ,

Michel Verbij – MV Inrichters

 

MV Inrichters aan het juiste adres!

U kunt met ons in contact komen door het formulier hiernaast in te vullen. Ook kunt u gebruik maken van de volgende mogelijkheden:

079 20 33 232

Even bellen?

info@mvinrichters.nl

Stuur ons een mailtje.

Aluminiumstraat 10.8

2718RA Zoetermeer


  MV Inrichters is verkooppunt en schildert met Copperant verf!

  Met Copperant draagt u direct bij aan een duurzame bescherming van objecten en het verkleinen van uw global footprint. De verven leveren niet alleen een optimale prestatie, ze zijn ook nog eens gemaakt van natuurlijke grondstoffen en volledig CO2-neutraal geproduceerd. Door het toepassen van plantaardige grondstoffen draagt de Copperant biobased verf bij aan het terugdringen van CO2 in de atmosfeer. Natuurlijk kunnen we ‘de groenste verf’ in iedere gewenste kleur maken. Meer weten over Copperant? Bezoek de website hier!

  KWALITEIT VOOROP

  Onze klanten over MV Inrichters:

  Frank van Rooij

  mvi-5-sterren-groen

  Zeer goed bedrijf komen afspraken 100% na en werken zeer netjes We hebben onze woning laten behangen en daarna alle wanden en plafonds laten sausen. Michel en zijn mannen werken zeer netjes en geven ook goed advies met betrekking tot het schilderwerk Mannen bedankt nog voor het mooie resultaat. 100% een aanrader 👍👍👍

  Frans Kok

  mvi-5-sterren-groen

  Heel fijn bedrijf. Afspraken worden keurig nagekomen en eventuele aanpassingen is totaal geen probleem. Duidelijke communicatie en zeer vriendelijk geholpen. Vakmanschap staat voorop en zeker oog voor detail. Keurige afwerking en top kwaliteit. Zeer goede aanrader als u kluswerk of een verbouwing in uw gedachten heeft.

  Vito Glasbergen

  mvi-5-sterren-groen

  Super goed en mooi geschilderd, onze pvc-vloer super netjes en strak. Komen hun afspraken zeer goed na, kortom 100% aan te bevelen.

  MEER REVIEWS LEZEN OF JOUW ERVARING DELEN?
  Direct contact?